Změny v struktuře čsl. hospodářství a výhledy do budoucna - Hotowetz, Rudolf, 1865-1945 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, 1933)
Hospodářská politika ve vazbě na strukturu hospodářství. Důležitost obchodní a celní politiky pro rozvoj mezinárodního hospodářství
Keywords: hospodářská politika; strukturální politika; obchodní politika; celní politika; Československo; přednášky; economic policy; structural adjustment; commercial policy; customs administration; Czechoslovakia; lectures