Hospodářské sblížení evropských států - Hotowetz, Rudolf, 1865-1945 (V Praze : Česká národohospodářská společnost, 1926)
Vytvoření evropské celní unie pro budoucí pozitivní hospodářský vývoj. Reálné obchodní bilance tehdejší doby, soudobá exportní a importní pozice ČSR. Srovnání s USA, Velkou Británií či s Balkánem
Keywords: obchodní politika; zahraniční obchod; obchodní bilance; mezinárodní hospodářské vztahy; celní unie; Evropa; přednášky; commercial policy; foreign trade; balance of trade; international economic relations; custom unions; Europe; lectures