Ocenění podniku Bresson a.s. - Jícha, Jan; Mařík, Miloš, 1947-; Tůma, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je zjištění tržní hodnoty společnosti BRESSON a.s. k 1. 1. 2009. První část se týká finanční analýzy, která hodnotí finanční zdraví společnosti. Druhá část práce se zabývá strategickou analýzou, jejímž výsledkem je prognóza tržeb společnosti. Další část analyzuje a prognózuje generátory hodnoty a je zde sestaven finanční plán. Výsledné ocenění společnosti je uvedeno v poslední části práce. Pro ocenění byla použita metoda amortizační hodnoty a orientační metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses