Metody šíření autorsky chráněného obsahu prostřednictvím sítě internet - Kadlec, Michal (2010)
Práce analyzuje současné situace a problematiku šíření autorsky chráněného obsahu s použitím celosvětové sítě internet, shrnuje a popisuje základní programy a nástroje používané k šíření autorsky chráněného obsahu přes internet