Metody šíření autorsky chráněného obsahu prostřednictvím sítě internet - Kadlec, Michal; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce analyzuje současné situace a problematiku šíření autorsky chráněného obsahu s použitím celosvětové sítě internet, shrnuje a popisuje základní programy a nástroje používané k šíření autorsky chráněného obsahu přes internet
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: autorské právo; internet; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; copyright; Internet; bachelor's theses