Průvodce občana problematikou dopravních nehod po novele zákona - Malý, Lukáš (2010)
Práce poskytuje přehled o problematice dopravních nehod, zejména pak vymezení základních povinností občana při účasti na dopravní nehodě v ČR a v okolních státech