Průvodce občana problematikou dopravních nehod po novele zákona - Malý, Lukáš; Veselý, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce poskytuje přehled o problematice dopravních nehod, zejména pak vymezení základních povinností občana při účasti na dopravní nehodě v ČR a v okolních státech
Vedoucí práce: Lubomír Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: dopravní nehody; dopravní policie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; transportation accidents; traffic police; bachelor's theses