Trestně právní aspekty vyplývající ze sportovní činnosti - Mařík, Tomáš; Hejda, Jan, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce popisuje a analyzuje určité právní aspekty vztahující se ke sportu, konkrétně zpracovává manuál pro pracovníky zabývající se vedením mládeže na úseku sportu
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: sport; právní předpisy; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sport; legal regulations; bachelor's theses