Krádeže motorových vozidel - Trhlík, Roman (2010)
Cílem práce je poskytnout zájemcům o koupi motorového vozidla srozumitelnou formou základní informace potřebné pro koupi motorového vozidla a osobám, kterým bylo vozidlo odcizeno nebo zajištěno policejním orgánem, poradit, jak v dané situaci postupovat