Krádeže motorových vozidel - Trhlík, Roman; Prouza, Daniel, 1975-2025; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem práce je poskytnout zájemcům o koupi motorového vozidla srozumitelnou formou základní informace potřebné pro koupi motorového vozidla a osobám, kterým bylo vozidlo odcizeno nebo zajištěno policejním orgánem, poradit, jak v dané situaci postupovat
Vedoucí práce: Daniel Prouza
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: motorová vozidla; krádeže; trestné činy; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; motor vehicles; thefts; crimes; bachelor's theses