Vybraná témata vyživovací povinnosti rodičů k dětem z pohledu osoby oprávněné - Valenta, Petr; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Práce se věnuje analýze vybraných aspektů vyživovací povinnosti rodičů k dětem z pohledu oprávněné osoby a možnosti jejího vymáhání, identifikování stěžejních problémů současné úpravy a za použití komparace i s jinými právními úpravami nabídnutí odpovědí na otázky
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: vyživovací povinnost; rodiče a děti; sociální systémy; prosazování práva; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; support (domestic relations); parents and children; social systems; law enforcement; bachelor's theses