Finanční analýza - Nguyen, Thi Thu Phuong; Kopalová, Helena; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Finanční analýza podniku Unistav a.s.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; finance; bakalářské práce; analysis; finance; bachelor's theses