Finanční analýza podniku Pivovar Náchod a.s. - Školníková, Martina (2010)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Pivovar Náchod, a.s. za roky 2004-2008. Z pohledu externího analytika zhodnotit finanční zdraví podniku na základě veřejně dostupných informací. Práce je rozdělena do tří hlavních oblastí: informace o finanční analýze, metodický aparát a praktická část.