Finanční analýza podniku Pivovar Náchod a.s. - Školníková, Martina; Kopalová, Helena; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Pivovar Náchod, a.s. za roky 2004-2008. Z pohledu externího analytika zhodnotit finanční zdraví podniku na základě veřejně dostupných informací. Práce je rozdělena do tří hlavních oblastí: informace o finanční analýze, metodický aparát a praktická část.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses