Strategická analýza Pelmi, spol. s.r.o. - Senková, Katarína (2010)
Cieľom mojej bakalárskej práce je konkrétne rozobrať a následne analyzovať vonkajšie a vnútorné vplyvy, ktoré pôsobia na logistickú spoločnosť Pelmi, spol. s.r.o. a z výsledkov čiastkových analýz stanovím vlastné odporúčania pre firmu.