Strategická analýza Pelmi, spol. s.r.o. - Senková, Katarína; Krause, Josef, 1978-; Mádl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom mojej bakalárskej práce je konkrétne rozobrať a následne analyzovať vonkajšie a vnútorné vplyvy, ktoré pôsobia na logistickú spoločnosť Pelmi, spol. s.r.o. a z výsledkov čiastkových analýz stanovím vlastné odporúčania pre firmu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses