Památky jako zdroj atraktivity turistické destinace - Chýnovsko - Bicanová, Kateřina; Syrovátka, Oldřich; Šmíd, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je mapování, podrobný popis a hodnocení významu jednotlivých architektonických a jiných památek v oblasti Chýnova jako základ pro rozvoj cestovního ruchu. Výzkum byl zaměřen především na historii památek a stav, ve kterém se nacházejí.Vedlejším cílem bylo prozkoumat, jaké jsou podmínky pro cestovní ruch. Pomocí dotazníkového šetření se podařilo sestavit profil návštěvníka této lokality.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses