Finanční analýza podniku Altis Kolín, s.r.o. - Dobrovolný, Jan; Krauseová, Jaruše, 1944-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Obsahem této práce je finanční analýza podniku Altis Kolín s.r.o.. Zabývá se významem, obsahem a následnou aplikací finanční analýzy. Jsou využity klasické metody finanční analýzy - horizontální a vertikální analýza, zlaté bilanční pravidla, poměrové ukazatele, analýza čistého pracovního kapitálu, Du Pontův rozklad, EVA, některé bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání. Práce je vytvořena z pohledu investora a v závěru shrnuje výsledky finační analýzy z tohoto pohledu.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses