Internetový marketing a aplikace ve volebních kampaních. - Biskup, Vojtěch; Štědroň, Bohumír, 1948-; Jan, Procházka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je představit internetový marketing, nejdůležitější nástroje a poukázat na jeho důležitost pro podniky. Postup je rozdělen do sedmi kapitol, ve kterých je popsáno vše důležité od již zmíněných nástrojů, přes nové trendy a využití v politice, až po naznačení budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses