Management a metoda kontinuálního zlepšování v podniku - KAIZEN - Kotula, Daniel (2010)
Bakalářská práce porovnává principy řízení používanými v japonském a západním managementu, zaměřuje se na jednu z nejdůležitějších metod japonského managementu KAIZEN. Práce se snaží odpovědět na otázku co stojí za celosvětovým úspěchem mnoha japonských firem a čím je japonský styl řízení tak odlišný.