Management a metoda kontinuálního zlepšování v podniku - KAIZEN - Kotula, Daniel; Syrovátka, Oldřich; Nesnídalová, Jitka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Bakalářská práce porovnává principy řízení používanými v japonském a západním managementu, zaměřuje se na jednu z nejdůležitějších metod japonského managementu KAIZEN. Práce se snaží odpovědět na otázku co stojí za celosvětovým úspěchem mnoha japonských firem a čím je japonský styl řízení tak odlišný.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikový management; výrobní management; management [obor bakal. práce]; Kaizen (metoda); bakalářské práce; industrial management; production management; bachelor's theses