Marketing ve zdravotnictví - Chumová, Eva; Karásková, Hana; Pelíšek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem bakalářské práce je poukázat na možnosti využití marketingu v oblasti zdravotnictví a současná aplikace získaných poznatků na vybrané zdravotnické zařízení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotnictví; stomatologie; marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; stomatology; marketing; bachelor's theses