Marketing ve zdravotnictví - Stejskal, Martin; Karásková, Hana; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem bakalářské práce je seznámení s poznatky z oblasti marketingu a jejich využití ve zdravotnictví s uplatněním v konkrétním zdravotnickém zařízení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotnictví; lázeňství; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; balneology; communication in marketing; bachelor's theses