Dopad nabídky průvodcovských služeb v Praze zdarma (Free Tours) na cestovní ruch - Karásková, Anna; Jarolímková, Liběna; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce "Dopad nabídky průvodcovských služeb v Praze zdarma (Free Tours) na cestovní ruch" se zabývá důvody vzniku průvodcovských služeb v Praze zdarma (Free Tours) a jejich vlivy na cestovní ruch v podobě snížení počtu turistů, siření polopravd a scestných informací o Praze a ČR, snížení kreditu služeb spojených s cestovním ruchem (průvodce a cestovní kanceláře), snížením příjmu státu, nezaměstnaností v cestovním ruchu a snížení kvality služeb v cestovním ruchu. K danému tématu se vyjádřila odborná veřejnost, průvodci Free Tour a sama autorka bakalářské práce, která působí jako průvodce v cestovním ruchu a má tedy k problematice Free Tours velmi blízko. Ze všech vyjádření byly navrhnuty řešení Free Tour problematiky.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses