Rozvoj nabídky cestovního ruchu v ČR využívající fiktivní literární postavy - Mrázková, Hana; Jarolímková, Liběna; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá využitím fiktivních literárních postav v cestovním ruchu. V úvodní části definuje nabídku cestovního ruchu a představuje využití těchto postav v zahraničí v oblasti literárního a filmového turismu. Další část je věnována představení vybraných atraktivit a produktů na území České republiky. Poslední kapitola shrnuje poznatky z této oblasti a popisuje návrh nového produktu cestovního ruchu využívající fiktivní literární postavu.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses