Charakteristika sítě ubytovacích zařízení na Rakovnicku - Holá, Lucie; Indrová, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce je charakterizovat ubytovací síť na Rakovnicku a stanovit, zda vyhovuje přijíždějící klientele. Úvodní část se zabývá systémem klasifikace a kategorizace, další podrobně popisuje region Rakovnicko a jeho potenciál pro cestovní ruch. Krátce se věnuje i historii ubytovacích zařízení na Rakovnicku. Ve stěžejní části práce jsou popsána ubytovací zařízení a je vyhodnoceno dotazníkové šetření, prostřednictvím kterého byly zjišťovány požadavky turistů přijíždějících na Rakovnicko na ubytovací zařízení. V závěrečné části je zhodnocena situace v regionu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses