Finanční analýza Fakultní nemocnice Hradec Králové - Hladík, Michal (2009)
Cílem práce je podat komplexní přehled o finanční situaci zdravotnického zařízení a analyzovat toto zařízení v dostupné delší časové řadě s využitím metod finanční analýzy.