Finanční analýza Fakultní nemocnice Hradec Králové - Hladík, Michal; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Ropek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je podat komplexní přehled o finanční situaci zdravotnického zařízení a analyzovat toto zařízení v dostupné delší časové řadě s využitím metod finanční analýzy.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotnická zařízení; produktivita; zisk; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; health facilities; productivity; profit; financial analysis; bachelor's theses