Potenciál Malagy pre rozvoj cestovného ruchu - Neumaierová, Alexandra (2010)
Bakalárska práca sa zameriava na analýzu a zhodnotenie cestovného ruchu španielskeho mesta Malaga. Úvod práce taktiež stručne popisuje cestovný ruch Španielska a autonómnej oblasti Andalúzia, do ktorej Malaga patrí. V hlavnej časti práce sú rozobrané prírodné, realizačné a selektívne predpoklady destinácie pre rozvoj cestovného ruchu. Záver práce zahŕňa SWOT analýzu, z ktorej plynú odporúčania pre ďalší rozvoj destinácie, a takisto sú vymenované jednotlivé druhy a formy cestovného ruchu, ktoré možno v Malage realizovať.