Potenciál Malagy pre rozvoj cestovného ruchu - Neumaierová, Alexandra; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalárska práca sa zameriava na analýzu a zhodnotenie cestovného ruchu španielskeho mesta Malaga. Úvod práce taktiež stručne popisuje cestovný ruch Španielska a autonómnej oblasti Andalúzia, do ktorej Malaga patrí. V hlavnej časti práce sú rozobrané prírodné, realizačné a selektívne predpoklady destinácie pre rozvoj cestovného ruchu. Záver práce zahŕňa SWOT analýzu, z ktorej plynú odporúčania pre ďalší rozvoj destinácie, a takisto sú vymenované jednotlivé druhy a formy cestovného ruchu, ktoré možno v Malage realizovať.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses