Provozně-marketingová studie gastronomického zařízení - Pertilová, Klára; Mlejnková, Lena; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce je věnována provozně-marketingové studii gastronomického zařízení. Účelem je ověřit, zda je třeba využívat teoretických znalostí marketingového plánování v praxi, analyzovat stávající situaci restaurace a vyvodit opatření na zlepšení současného stavu. První část se týká teorie - gastronomické služby v rámci cestovního ruchu, legislativní úprava podnikání v gastronomii a marketingový mix. Druhá část je samotná analýza restauračního zařízení - jedna kapitola je zaměřena na provoz a druhá na použité marketingové nástroje.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; gastronomie; bakalářské práce; gastronomy; bachelor's theses