Založenie firmy podnikajúcej v oblasti voľnočasových aktivít - Vrábel, Peter (2010)
Jedná sa o podnikateľský zámer založiť a prevádzkovať podnik, pričom firmu podnikajúcu v oblasti voľnočasových aktivít predstavuje športové centrum Body Madness špecializované na fitness a posilňovanie. K dispozícii pre širokú klientelu je taktiež squashový kurt a aerobná sála slúžiacia na vykonávanie ďalších športových aktivít. Snahou spoločníkov je dosiahnuť a udržiavať spokojnosť zákazníkov.