Založenie firmy podnikajúcej v oblasti voľnočasových aktivít - Vrábel, Peter; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Jedná sa o podnikateľský zámer založiť a prevádzkovať podnik, pričom firmu podnikajúcu v oblasti voľnočasových aktivít predstavuje športové centrum Body Madness špecializované na fitness a posilňovanie. K dispozícii pre širokú klientelu je taktiež squashový kurt a aerobná sála slúžiacia na vykonávanie ďalších športových aktivít. Snahou spoločníkov je dosiahnuť a udržiavať spokojnosť zákazníkov.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; fitness; bakalářské práce; fitness; bachelor's theses