Vývoj zdravotní péče v ČR - Lejsková, Zdeňka (2009)
Cílem této práce je analýza vývoje lůžkové péče ve vybrané oblasti, konkrétně následné a akutní lůžkové péče v nemocnicích jihočeského kraje, jejichž právní forma je akciová společnost, a zhodnocení dosavadního vývoje.