Vývoj zdravotní péče v ČR - Lejsková, Zdeňka; Karásková, Hana; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je analýza vývoje lůžkové péče ve vybrané oblasti, konkrétně následné a akutní lůžkové péče v nemocnicích jihočeského kraje, jejichž právní forma je akciová společnost, a zhodnocení dosavadního vývoje.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotní péče; nemocniční péče; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health care; hospital care; bachelor's theses