Přístupy zaměstnanců k celoživotnímu vzdělávání - Vávra, Pavel; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
V práci je mapována situace v celoživotním vzdělávání české pracovní síly v porovnání s vybranými zeměmi v Evropě
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: celoživotní vzdělávání; trh práce; dotazníky; Česko; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; permanent education; labor market; questionnaires; Czechia; bachelor's theses