Smluvní zajištění námořní přepravy - Srp, Aleš; Sato, Alexej, 1952-; Schwarz, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce na téma Smluvní zajištění námořní dopravy by měla sloužit pro laickou veřejnost a pomoci jí při orientaci v této problematice
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses