Marketingová strategie společnost Plzeňský Prazdroj, a.s. na francouzském trhu - Křečková, Alena; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce analyzuje marketingovou strategii společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. V první části studie je obsažen rozbor privatizace společnosti v devadesátých letech, charakteristika současného majitele, společnosti SABMiller plc, a popisy jednotlivých značek výrobkového portfolia. Druhá kapitola se soustředí na rozbor mezinárodní marketingové strategie firmy. Předmětem třetí kapitoly je analýza francouzského trhu. Závěrečná kapitola je věnována marketingové strategii firmy Bieres d Europe, která je stejně jako Plzeňský Prazdroj a.s., dceřinou společností SABMilleru plc
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses