Ověření konsollidované účetní žávěrky sestavené dle IFRS - Chitrov, Michail (2009)
Diplomová práce se zabývá popisem postupu auditora při ověření konsolidované účetní závěrky sestavené podle Mezinárodních účetních standardů. Cílem je poskytnout ucelený pohled na tuto problematiku od sestavení účetní závěrky po vydání zprávy auditora.