Ověření konsollidované účetní žávěrky sestavené dle IFRS - Chitrov, Michail; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zabývá popisem postupu auditora při ověření konsolidované účetní závěrky sestavené podle Mezinárodních účetních standardů. Cílem je poskytnout ucelený pohled na tuto problematiku od sestavení účetní závěrky po vydání zprávy auditora.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; audit; diplomové práce; auditing; master's theses