Hodnocení životaschopnosti a vitality společnosti Pražská energetika, a.s. - Rejžek, Martin (2009)
Diplomová práce je zaměřena na aplikaci metod finanční analýzy, bonitních a bankrotních indikátorů a metody hodnocení vitality podniku dle H. Pollaka. Tyto metody budou aplikovány na společnost Pražská energetika, a.s. Cílem práce je porovnání výsledných hodnot a posouzení vitality PRE, a.s.