Hodnocení životaschopnosti a vitality společnosti Pražská energetika, a.s. - Rejžek, Martin; Klečka, Jiří, 1966-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na aplikaci metod finanční analýzy, bonitních a bankrotních indikátorů a metody hodnocení vitality podniku dle H. Pollaka. Tyto metody budou aplikovány na společnost Pražská energetika, a.s. Cílem práce je porovnání výsledných hodnot a posouzení vitality PRE, a.s.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses