Marketingová stratégia vybranej spoločnosti pri uvedení nového výrobku na trh - Poledňáková, Lucia (2009)
Táto diplomová práca sa zaoberá marketingovou stratégiou spoločnosti Storck pri uvedení oblátky Knoppers na český a slovenský trh. V úvode je predstavená samotná spoločnosť, jej závody a jednotlivé produkty. Nasleduje charakteristika trhu cukroviniek, trhu oblátok a sušienok a porovnanie jednotlivých trhov v Českej a Slovenskej republike. V ďalšej časti sú uvedené jednotlivé zložky marketingového mixu a ich aplikácia spoločnosťou Storck pri uvedení výrobku Knoppers na trh. V závere práce sú zhodnotené použité metódy a uvedené návrhy pre komunikáciu výrobku Knoppers v nasledujúcich obdobiach.