Marketingová stratégia vybranej spoločnosti pri uvedení nového výrobku na trh - Poledňáková, Lucia; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Hnidák, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Táto diplomová práca sa zaoberá marketingovou stratégiou spoločnosti Storck pri uvedení oblátky Knoppers na český a slovenský trh. V úvode je predstavená samotná spoločnosť, jej závody a jednotlivé produkty. Nasleduje charakteristika trhu cukroviniek, trhu oblátok a sušienok a porovnanie jednotlivých trhov v Českej a Slovenskej republike. V ďalšej časti sú uvedené jednotlivé zložky marketingového mixu a ich aplikácia spoločnosťou Storck pri uvedení výrobku Knoppers na trh. V závere práce sú zhodnotené použité metódy a uvedené návrhy pre komunikáciu výrobku Knoppers v nasledujúcich obdobiach.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses