Rozbor protikrizových opatření pomocí základních nástrojů ekonomické teorie - Marholtová, Lenka; Šumpíková, Markéta, 1970-; Dvořák, Pavel, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Teoretická část bakálářská práce popisuje a sumarizuje příčiny a důsledky krize pro celý svět, především pro ČR. Také charakterizuje opatření, která by měla pomoci České republice se s krizí vyrovnat. Hlavní bod praktické části se opírá o zasazení protikrizových opatření popisovaných v teoretické části do ekonomických modelů a následné predikce a interpretace ekonomické situace po přijetí opatření. Hlavní přinos práce je především v tom, že po přečtení by měl být čtenář schopen pochopit, jaké důsledky by mohla mít opatření pro ekonomiku ČR.
Vedoucí práce: Markéta Fantová Šumpíková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finanční krize; predikce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial crises; prediction; bachelor's theses