Vliv ekonomické krize na vybrané oblasti v podniku Techo, a.s. - Bubeníková, Edita; Šumpíková, Markéta, 1970-; Fanta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Tato práce je tvořena teoretickou a praktickou části. Teoretická část vyjasňuje základní pojmy týkající se ekonomické krize, oblasti lidských zdrojů a definuje pojmy fúze a akvizice. Dále je v této části představeno období ekonomické krize z pohledu makroekonomických ukazatelů a ostatních ukazatelů přibližujících specifika tohoto období. V praktické části jsou analyzovány dvě oblasti společnosti Techo, a.s. Jedná se o oblast lidských zdrojů a oblast firemní strategie v podobě akvizice. Na základě analýzy jsou v závěru shrnuty dopady ekonomické krize na analyzovanou oblast lidských zdrojů a zhodnocení uskutečněné akvizice.
Vedoucí práce: Markéta Fantová Šumpíková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: personální management; hospodářská krize; vzdělávání zaměstnanců; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; economic crises; employee training and education; bachelor's theses