Analýza výrobních kapacit podniku Jaroslav Taraba TADOS - Fuglová, Martina; Klečka, Jiří, 1966-; Taraba, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Náplní mé bakalářské práce je analýza výrobních kapacit. V teoretické části je vysvětlen pojem výrobní kapacita, nastíněna její vazba na plánování celé výroby a jsou zde uvedeny postupy výpočtů nutné k analýze. V praktické části je provedena komplexní analýza výrobních kapacit podniku TADOS Rožďalovice. Analýza zahrnuje výpočet dílčích výrobních kapacit, celkové výrobní kapacity a jejich využití, analýzu nákladů a analýzu bodu zvratu včetně vyčíslení bodu kritického využití výrobní kapacity. Výsledkem mé práce je zhodnocení využívání kapacit a stanovení doporučení, která by vedla ke zlepšení stávajícího stavu.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses