Analýza možností financování bydlení - Pokorná, Pavla; Králová, Vendula; Hronková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce se zabývá financováním vlastního bydlení. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části je popsána historie a základní informace o stavebním spoření a hypotečním úvěru. Praktická část se věnuje analýze aktuální nabídky na českém trhu a statistickému vývoji za posledních osm let.
Vedoucí práce: Vendula Králová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: stavební spoření; bydlení; úvěry; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; saving in building and loan associations; housing; credit; bachelor's theses