Design značky a jeho marketingový význam - Zbojovský, Peter (2009)
Táto práca sa zaoberá designom značky a jeho významom, ktorý má nadobúda pri komunikácii značky so spotrebiteľmi. Teoretická časť sa zaoberá designom z pohľadu značky, jej prvkov a významom pre firmy.Praktická časť je zameraná na reálny problém spoločnosti Moleda a jej vlajkovú loď značku Prestige. Ako výskumná metóda je použitá menej známa analýza conjoint, pomocou ktorej je dosiahnutých výborných výslekov. Práca ponúka závery a doporučenia výskumu pre spoločnosť Moleda, pomocou ktorých táto firma môže nadobudnúť prehľad o danej situácii značky Prestige na českom trhu.