Design značky a jeho marketingový význam - Zbojovský, Peter; Černá, Jitka, 1961-; Javornický, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Táto práca sa zaoberá designom značky a jeho významom, ktorý má nadobúda pri komunikácii značky so spotrebiteľmi. Teoretická časť sa zaoberá designom z pohľadu značky, jej prvkov a významom pre firmy.Praktická časť je zameraná na reálny problém spoločnosti Moleda a jej vlajkovú loď značku Prestige. Ako výskumná metóda je použitá menej známa analýza conjoint, pomocou ktorej je dosiahnutých výborných výslekov. Práca ponúka závery a doporučenia výskumu pre spoločnosť Moleda, pomocou ktorých táto firma môže nadobudnúť prehľad o danej situácii značky Prestige na českom trhu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; design; diplomové práce; design; master's theses